Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grådask

 

alla möter dem någon gång
skuggorna som strävar efter
utplåna dig
ditt liv
dina drömmar
din tro
på meningen med allt
 



Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 314 gånger
Publicerad 2018-07-05 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP