Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALDRIG GRÅ

det räcker med

att du är fin

och sitter här hos mig

så får jag drömma in

en annan sommardag i dig

en sådan som vi hade förr

när våra barn var små

och vi var alla färger

men vår värld var aldrig grå

det räcker med ett fotoalbum

så har vi biljett

till smultronställen vi besökt

och platser vi har sett

det finstämda behåller vi

på skivinspelningen

och hämtar tröst i Skriften:

Jesus kommer snart igen!

 

LARZ GUSTAFSSON 5/7 2018

 

https://www.youtube.com/watch?v=AdTU5thW-L0

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2018-07-05 19:41



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
En kärleksdikt så god som någon.
2018-07-06

    ej medlem längre
Fin dikt om minnen från förr och från nutid. Men det största återstår!
2018-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP