Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
godnattkramar du är fantastisk underbar !!!


du är viktig klokuggla


vardagens rymd sluter sig kring oss två
våra hjärtan brinner
med stilla nynnande lågor

Inom mig blommar dina ord
älskade klokuggla

kärleksfulla kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 316 gånger
Publicerad 2018-07-05 22:41



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Denna bild är ett träsnideri jag målat på
den hänger på en vägg det är tapeten som syns i bakgrunden
har tecknad med dator ansiktet
2020-09-04

  morgonstjärna VIP
kram pysen <3
2020-09-04
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP