Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gick att plussa på

- Säg något stort om mitt land Tuss
så får utav mig sen en stor puss...
- Schweiz så vackert ju...
- Det räcker inte du...
- Men landets flagga är ett stort PLUS!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-06 09:24



Bookmark and Share


  ULJO
Kul text med en flagga i fokus
2018-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt