Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige


Sverige Sverige Sverige vad ska vi ta oss till.
Din åsiktsfrihet är lika hög som till himlen.
Du är så god och snäll och lite naiv. Men man får väl ändå inte skada andra människor. Har vi inte lagar som talar om att det är fel. Stämmer inte det att våld mot andra människor är kriminellt. Visst står det i Svea rikes lagbok att våld är något som samhället inte tolererar och att det ska straffas med böter och fängelse.

Sverige Sverige Sverige, Du står upp och knyter din moder svea näve mot dumhet förtryck och rasism.




Prosa av Annie b'larsson VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-06 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP