Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarlängtan



alla vi barfotabarn i livet
vi längtar att få se
gräs träd och blommor
solen som målar oss gyllengula
låt oss få leva
låt oss få andas
bland alla andra
alla vi så värdefulla
att få stå vid skogsbrynet
som glimmar
och höra klockklangen
vandra bort
genom landskapet
eskorterad av svalornas krii
då står vi barfota
i klockklangen
och sjunger
av lycka




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 475 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-06 21:47



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Sommarnaturen ger oss mycket att minnas under andra delar av året...en härlig text...
2018-07-07

    ej medlem längre
Underbart att vandra i sommarsköna marker, det är frihet och vila!

Vacker bild!
2018-07-06
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP