Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Botten

Rätt så på botten just nu, jag vet inte vad jag vill alla tankar är mest huller om buller. Jag gör så gott jag kan, tack




Fri vers av Mimmlo
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-06 21:47



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så kan vi vara ibland..huller om buller av alla tankar.


2018-07-15

  Larz Gustafsson VIP
"Helter Skelter", som en låt heter.
2018-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Mimmlo