Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror jag har ångest

Jag tror jag har ångest, det är värst på nätterna, inte alla nätter men vissa.
Jag känner det typ inte psykiskt utan det är mest fysiskt, jag mår inte dåligt i huvet utan i kroppen. På dagarna är det mer i huvet men på nätterna är det i kroppen. Vissa dagar kan jag verkligen inte koncentrera mig för att det snurrar runt så mycket i huvet.
Jag jag har försökt intala mig själv så länge att det inte är något problem att jag typ börjat tro på det, men det kan inte va meningen att man ska må såhär, det kan inte vara meningen att livet ska vara såhär.




Fri vers (Fri form) av Mimmlo
Läst 142 gånger
Publicerad 2019-03-04 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mimmlo