Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillräckligt snygg

Men om du ursäktar mig, men vilken tjej är tillräckligt snygg nu för tiden? Man ska inte ha tjocka lår, överflödigt fett ska väck, magar ska trimmas, size zero är ”the Way to be”, huden ska vara fläckfri, näsan ska vara rak, ögonfransarna ska vara onaturligt långa, brösten ska vara stora, rumpan ska vara fyllig, om du ser trött ut är det fel, får man inte vara trött längre? Alla är besatta av att se ut som till exempel modellerna i Victoria’s Secret. Smala, välformade, snygga och varför inte söta på samma gång? Och det finns medel för allt! Använd den produkten så blir det så och om du använder detta så blir du garanterat nöjd. Vi stoppar till och med in silikon i brösten.  Kan vi inte bara vara som vi blev skapta? Vem kom på plastik- kirurgi egentligen? Var det en som inte var nöjd eller var det någon som insåg att ingen annan var tillräckligt snygg och det nu fanns ett sätt att ändra på det?




Fri vers av Mimmlo
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-06 21:50



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
håller med dig. men många ser inte ut så i verkligheten. de är retuscherade på bild har jag lärt mig. :(

så bra du skriver
2018-07-15

    Trasigtglas
Tur att du är perfekt i mina ögon
2018-07-06

  Larz Gustafsson VIP
Pernilla Wahlgren är tillräckligt snygg.

2018-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Mimmlo