Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig ens tigga om ligg...

På den fås det till ett skönt ligg
efteråt blir man ovanligt pigg
vad talar jag om
den här, som bär liksom
bäst den mjuka ottomanen Frigg!






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-07 08:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Trevlig rekommendation...
2018-07-07

  ULJO
Kul presentation
2018-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt