Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
©S.Wiking/figurerad bild


DEN GRAVIDA MUSAN

Han gräfde in sig i hennes kött
och stannade där inne i henne
i tretti år,tills hennes graviditet
förlöste honom,som fullfjädrad
poet.
En Örn lämnar boet !



*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 281 gånger
Publicerad 2018-07-07 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP