Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


STRUTEN



nyfiken på kunskaper
känslan för det annorlunda
mein Herr schwindlerben ?

Nein du bist Schwindlers liste
lånar ständigt och jämt andras kläder
mein Herr det funkar inte
de sist lånade är gamla bekanta
så det stramar över axlar och bak

trots allt färdas behändigt och lätt
över nätets maskor
jag tänker på betingelserna
blir matt av allt ljug
dessutom alla hus som byggdes upp
ömkligt så många slår mot två
fattigdomen är svår!

det finns ingen ära i att döda
bakom hundskallet väntar
likvagnens gnissel
då kejsaren transporteras bort
helt naken
det drabbar ju alla

so what?





Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 312 gånger
Publicerad 2018-07-07 23:48



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ibland vet jag inte var allt kommer ifrån. jo har ju litet inspirationskällor här och var. :D
2018-09-04
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP