Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olidlig extas

Din hud, din doft, din tyngd.
Du håller i mitt huvud, ömt.
Lena läppar och rivande skäggstubb.
Mjukt och hårt, ett hot och ett löfte.
Min njutning i dina händer,
min kropp i vågor.

Jag klamrar mig fast vid dig,
din extas, min extas, min kropp i dina händer!
Din viskning i mitt öra.
Min njutning i vågor, olidlig njutning.
Jag badar i den.




Fri vers (Fri form) av Colorama
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-08 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Colorama