Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du


hur en tunn gardin
blåser över ansiktet
och över oss den glasblåa rymden
i frostens färg
längre bort
under de brinnande lövens gardin

en sommarmorgons lykta




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-08 19:04



Bookmark and Share


  aol
Så fint skaldat,
2018-07-08
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP