Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Sanning, eller en liten vacker lögn

Ljug för mig!
Ljug mig full!
Smickra mig!

Ljug!

Säg att jag kan!
Säg att jag skriver bra!
Säg att mina ord lyser.


Eller.

Låt mig.

Bara.
Vara.

För kan vi mötas i orden,
genom orden,
så är det tillräckligt.
















Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-09 08:18



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text om ordens betydelse!
2018-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP