Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto--inspiration en text


vintersten 2


håll ditt ljus brinnande
i världens mörker
göm lågan bakom västen

att leva levande död
en vanlig maskerad lidelse. hoppet
om dölja sitt inre elände. sin del av världsfrosten
gömd bland de skrumpna löven
alla vi
för att leva över
gör det nödvändigt att blunda

så vi inte krossas i skruvstädet

byggt av de oheliga
åtdraget av tusen

och låst




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-09 18:21



Bookmark and Share


  Lidde
Fantastiskt
2018-07-09
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP