Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.instagram.com/p/BlBN7Qyj1-j/?taken-by=prince_ea


stark med Gud i Jesus Guds Sons Namn

du vill inte hjälpa mig med att städa och rensa ut här hemma

Gud är med mig

aldrig ensam

men du...

jag vill att du är med...

du som inte vill vara här

som jag missförstår

du vill inte

jag ber och litar på Gud i Jesus Guds Sons Namn

"I used to walk into a room full of people and wonder if they liiked me... now I look around and wonder if I like them." Rikkie Gale




Fri vers av Ess VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-09 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP