Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

positivt



visste inte förut om det är en tillgång
att vilja ha ordning och reda
bland pappersarken
insett det är lika viktigt
som att andas

i en strimma av ljus
landar då himlen bland bladen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-09 21:36



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
!!
2023-08-06

  morgonstjärna VIP
mmm
2023-05-09
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP