Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du behöver inte vänta på mig

Ja, jag funderade länge på vem av oss det skulle bli,
vilken natt vi skulle dit,
eller vilken bil du skulle köra mig i,
ja jag undrade länge på oss,
när vi dansade hela dagen,
och tappade bort oss själva från idealen,
som gjorde natten klarare,
men gjorde mig iskall när du svarade,
att du vet ditt svar,
och jag,
behöver inte längre fundera,
över våra liv och du är klar med vår fantasi,
men det kommer aldrig ta slut för mig,
nej aldrig hör du det,
du kommer sitta utanför min dörr,
och knacka som aldrig förr,
och jag kommer att sitta i min dröm,
som jag idag kan leva i,
och leva ut min fantasi,
för den är vad jag behöver,
inte dina rester som blev över,

undrar vem som åker först,
vem som lämnar det förflutna först,
men utanför min dörr,
kan du sitta kvar hur länge du vill,
för jag är borta en stund till,
och så länge du vet,
att hjärtat ditt har stannat helt,
så är det helt okej för mig,
ja du behöver inte vänta på mig.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sandra T
Läst 272 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-10 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra T