Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte en sådan som brukar få kramar.

Han fick syn på mig där i folkhopen och
stegade fram till mig och gav mig en kram.

Jag blev både förvånad och glad.

Jag såg att han lyste upp när han fick syn mig.

Så konstigt, jag trodde inte han kom ihåg mig ens.

Ibland har man helt fel uppfattning om vad andra tycker om en.




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-10 23:26



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Roligt att någon kommer ihåg en
2018-07-12

  Fulbergarn
nice
2018-07-11

  Öknens Ros VIP
Ibland blir man glatt överraskad!
2018-07-11

  Viksten
Fin vardaglig text
om lyckan i att få en kram
2018-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP