Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ser dig nu



dimman sänker sig utanför fönstret
kondensen på rutan
dropparna bakom glaset
ridån

arvet till mig


fann din cykel nära trädet
och några skäggstrån




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 607 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-11 19:22



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
inte kul bilder blockerade
2023-12-10

  morgonstjärna VIP
irriterande bilden med cykeln lutad mot trädet syns inte utom.för.mitt.öga
2023-04-05

  anits VIP
Berörande!
2018-07-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP