Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hört hos frissan...

- Kärlek ska jämt förvärvas på nytt!!!
- Då har väl detta för dig betytt...
Många slantar ut
men om dina tar slut?
Blir du av en rikare utbytt?











Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-13 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt