Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tyngdlyftning Senryu



2017-07-11 11:05 av the wildcat (medlemsid: 79522)

Tungt är att alltid
säga det viktigaste
Valdebatten vår




Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 421 gånger
Publicerad 2018-07-13 14:47



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
verkligen sant, det beror på den som läser, den bestämmer vänder vitt till svart
2020-07-20

  morgonstjärna VIP
på kornet
2020-05-13
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP