Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pride

Skönt för bögarna och flatorna
Och de bisexuella skatorna
Att de kunde komma ut
Äntligen och till slut
Registrera partnerskap
Och få svenskt burskap
Aposteln Matteus menar
I en av våra grundstenar
I nitton, fem och sex
En hederskodex
Att äkta ståndet är för hetro
Inte för avvikande homo
Sätt stopp och återigen stopp
För östrogenkärringar med snopp
Barn skall prioriteras
Inte diskrimineras
Med två av samma slag
Där har lagen kommit i olag
En monumentalnackdel
Att barn drabbas av hormonfel
Vaddå stolt och stolthet
Det är ju bara skevhet
Vi vill slippa se bögar och flator
Fjolla runt på torg och på gator
Demonstrerande sina perversioner
Och aparta relationer
Låt hemmet vara er borg
Inte våra gator och torg
Ett genetiskt fel är en privatsak
Så gör som ni brukar
Med era styva..
Stoppa upp Pride där bak




Bunden vers (Rim) av Gunnar Barkenhammar
Läst 247 gånger
Publicerad 2018-07-14 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar