Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar

“Jag hatar mig själv jag vill slita mig i stycken slå sönder mig jag vill inte mer jag vill inte för i helvete jag klarar det inte jag orkar inte jag går sönder och jag klarar det inte jag kan inte det går inte jag hatar mig själv mest i världen och jag är värdelös jag orkar inte mer!!!!”




Fri vers av Mimmlo
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-14 21:37



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
känslan kan vara så i stunder då vi känner allt rinner mellan fingrarna.
bra skrivet
2018-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Mimmlo