Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs i gryningen


Gryning

Under många år var gryningen
mättad av ångest
full av frågor om varför och varthän

Nu är den där stunden
mellan natt och dag
en tid för reflektion

En timmes vakenhet i ensamhet
som oftare är fylld av tacksamhet
än av vanmakt och sorg

Visst kan den stora ledsenheten
över att jag gjorde så litet
för att rätta till det som är fel komma nu också

men försoning och frid kommer oftare
till mig nu, när ålderdomen närmar sig.

Gryningen är fylld av skönhet och hopp.







Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-15 08:02



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Vemodsfullt om det som en gång var och det som är nu.
2018-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP