Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

filofilosofi


vad är väl dagen utan sin natt
ett omoget smultron varken stam eller blad
vad är havet utan sina stjärnor
som flockas över vågen en grav

vad är väl livet meningen utan

hoppet tron och drömmarna, bränslet för själen

att göra rätt varje blick vi ser vi tar och ger
universums svar är balansen!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-15 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP