Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland kobbar och öppet hav


Det är för kalt här att dölja något för varandra
Bland kobbar och öppet hav
ligger allting i luften
som i slow motion blir jag stående
Kan inte stoppa det
Här i horisonten ligger sanningen
och mina texter speglas på avstånd
mellan tanke, känsla och natur
Vibrationerna skriker i alla färger - hett, trånande, stönande varmt, ömt och kärleksfullt för öppna vyer
Vår sexuella spänning lyser upp som en blixt

Min blick går mot horisonten
Jag tror inte jag kan vänta
Jag saknar hans uppsyn, hans värme, hans sätt
Bland kobbar och öppet hav
Det är så vackert här
Han som jag aldrig kysst
Knappt ens rört
Han med ögon som ett ljusblått sken
Ett magiskt fenomen
jag vill bara andas in mer

Bland kobbar och hav
tror man att vinden sveper bort mycket
I själva verket viskar den förstärkande
Ta det du vill ha
och ger mig gåshud




Fri vers (Fri form) av Bellisarius
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-14 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellisarius
Bellisarius