Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


glädjen



kom plötsligt objuden till sorgehuset
först förstod jag inte
mumlet
nere vid dörren
när den lilla strålande ljusstrimman
lades i mina händer

du lever
blodet sjunger igen
ditt ansikte har tecknats på nytt
du har bärgat livet
aldrig mer säger jag bara en sparv


då du uppenbarad blev belyst
hur kan man säga "bara"

om ett under




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 284 gånger
Publicerad 2018-07-16 12:29



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Bamsekram
2022-07-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP