Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hänvisning till texten "Hjälp mig den som kan" boken av Lotta Landerholm. en bok om konsten att ge och ta emot hjälp


ÄPPLET


jag stillnade i hagen
efter en kort galopp
och började beta gult gräs
strå
efter strå

aldrig hade himlen varit så milt blå
som denna frostnupna marsdag
aldrig hade jag sett himlen
breda ut florstunna moln
på trädkronornas yttersta grenar
de hängde som skälvande tuvull i topparna

då jag lyfte huvudet såg jag Eva komma gående
med äpplet i handen
tillit det är när jag lägger mulen i handen
och tar äpplet

Adam




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 457 gånger
Publicerad 2018-07-16 13:32



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Så är det
2022-03-28

  morgonstjärna VIP
tänk att kunna följa tankar
som ett tittskåp i själen <3
2020-04-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP