Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka, kan de vara nåt? Version nr 2.

Vad ska man vara lycklig för?

Räcker det inte att tassa fram och vara lite allmänt nöjd?

Eller en aning deppig.

Deppigheten känns som den är något att lita på.
Den står vid ens sida och sviker sällan.

Den där lyckan, den där bedrägliga lyckan är kort som en soluppgång.
(Om än, helt fantastiskt förunderligt underbar.)




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-16 19:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Glädjen i frälsningen är outtömlig.
2018-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP