Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÄR KAN VI FAN SNACKA OM VERKLIG MISANTROPI

Tag ifrån människan viljan.
Tag ifrån henne sitt självständiga
tänkande,och tänk åt henne hur
hon ska tänka.
Tag ifrån henne nyfikenheten
Tag ifrån henne vetenskapen

Ge henne tron istället,
och världen är erövrad,
genom att mänskligheten
förlorat sin själ,vilja och tanke,
till en tomte som benämns
"jesus" Guds son.

Lova henne paradiset
om hon avstår lefva lifvet.

Här kan vi fan snacka om
verklig misantropi.

Att mänsklighetens intelligens
icke genomskådat denna lögn
skrämmer.

Vad säga psykiatrin om dessa
psykiska vanföreställningar,
om kriterierier för psykos ?

Gudar,djävlar,demoner,änglar,
och kristaller mm.....
djefla trams !

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 430 gånger
Publicerad 2018-07-16 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP