Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön för regnet över vårt land



Vi påkallar alla nordens gudar i vittnesbörd
Rädda oss syndare från dessa flammor.
Bara Gud vet att vi är barn utan förståelse.
Vi ber dig att hämta här regnen som sopar östra Europa nu.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-18 01:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP