Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

endast klokuggla :)


din hand är det enda som får
mitt hjärta att slå
din hand skapar musik i själen
inga stekta sparvar på silverfat lockar
väjer runt glittrande strån
ser det silvriga ljuset väcker dagen

en droppe ljus rinner sakta över din hud
markernas tråd växer
sig starka att tåla stormen
en gång föddes vi hela
bland rymdstormarnas grus

det pyr en eld i askan
från fallna stjärnor

det ringer klockor ur jordens mun
då daggen stiger som regn över markerna




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 280 gånger
Publicerad 2018-07-18 20:28



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
före lärde vad som fanns under ytan på sidan
varför göda svinen?

vackert vill måla orden hoppas hinner
2023-08-24
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP