Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

refräng 180718

Jag höll i Ditt hjärta 

det pulserade hårt

Jag trodde aldrig som vuxen

att kärlek kunde vara så svårt

 

För vår tid är begränsad

ibland lyckan likaså

egentligen är det självklart

det borde vi människor förstå

 

Så finner Du någon

att älska min vän

njut utav stunden

den kommer aldrig igen

© Angela Bohlin




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Angela Bohlin VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-18 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP