Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ursprungets famn

Trötta blickar utan hopp
Så många som slits ur ursprungets famn
Att födas till ett dödsdömt lopp
människor utan varken hem eller hamn

På andra sidan jorden
två bruna ögon som söker
En mor som inte längre finner de tröstande orden
En röst som inte längre försöker

Håller sitt barns hand
Sluter ögonen en sista gång
Livet hade tett sig annorlunda i ett annat land
På andra sidan jorden, genom fönstren hörs skratt och sång




Bunden vers (Rim) av Kullervo38
Läst 135 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-19 14:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mjuk och fin dikt, man följs med som i en våg. Väntar ivrigt på fler av dina dikter.
2018-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Kullervo38
Kullervo38