Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar kommer och flyger iväg.

De vackra drömmarna
var är de någonstans?

Kanske blåste de bort
med vindarna i en virveldans
eller så löstes de upp av dimmorna
vid stranden.

Eller grävdes de ner med en leksaksspade
mellan stenarna i sanden.

Men vänta - det ligger en röd spade där
och känner du vinden? Drömmarna
återvänder - gräv på nytt, snart är de här.












Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-19 20:22



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Ja lite hopp behövs och den som söker finner
2018-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP