Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kostbara - klokuggla :)


är juvelerna i dina ögon
ser storheten inom dig
hör dina ord genom mina ögon

de faller som blomblad i mina händer

kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 248 gånger
Publicerad 2018-07-20 14:37



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hjärtekram<3
2022-03-25

  Natten24
åh så fin! <3
2018-07-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP