Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto..metaforisk dikt om barndom "det onämnbara " skrivit om det förut men det här är en annorlunda version.


förstadsgatan



otroligt vad ögon ser slutna

en förstadsgata i blom
hur träffade en bomb den skyddslöse
ensam gående över bron

trots årens smärtor. ångest
river sina klor
napalmvågen berättar
så lyftes kruset mot skyn



dagen känns ny. tanken friad
ser hopp och framtidstro
i ljudet från klockor

nära darrgräsets rötter




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 294 gånger
Publicerad 2018-07-20 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP