Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack för du finns där. blir så upprörd vad de gjort dig och gör oss.


tack älskade klokuggla


livet kan vara
en lätt krusning över ytan
men så går en vind över
river upp såren

och ögats budbärare
öppnar själen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 336 gånger
Publicerad 2018-07-21 02:53



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Godmorgonkram <3
2020-06-23
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP