Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre kompass ur funktion.

Den inre kompassen
var trasig,
den hade använts fel,
till och med missbrukats
under så lång tid
att den inte längre var
till någon nytta.

Någon såg och tvingade
nästan bokstavligen
upp kompassens ägare
på Höga Kullen.

Där uppe händer något
där uppe ser man åt alla håll
där uppe blir man mera vidsynt

där uppe i soluppgången
blev den inre kompassen
verksam igen.

Kompassens nål
darrade till lite, men
nu går den att följa igen.








Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-21 06:34



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Ja då och då måste man göra nåt för att hitta tillbaka eller rätt kurs
2018-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP