Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

operation Barbarossa


planerades minutiöst innan landstigning
sjukdom fast i ingenmansland
tanksen rullade på
klipp
sms fångades av avatarer
klipp
1219 väg 42
klipp
150916
klipp
orkesterkung blev sand
svamp Bob spelar i nytt band
klipp
ur eldfågelns bröst sjunger trump-en
klipp
svetsa galler framför fönstret
för hindra sanningen
en lögn genererar alltid till flera
missiler slår ännu ned
klipp
landstigning ställer alltid till problem
minfälten exploderar
aborre assigiare
underhåller soldater
med dansanta mim
grodbladen gråter svarta tårar
i de ljusskygga gränderna

arvet
från spindelben


med evig kärlek
du är underbar i kubik och minut

från minnesbanken

älskade klokuggla <3




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 544 gånger
Publicerad 2018-07-21 20:45



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
<3
2022-12-06
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP