Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


liksom fåglar



svävar vi fram
snuddar vid månens torn
önskat jag finge sova
mot din trygga arm
och du vore fredad i världen

ute nalkas den blanka morgonen
med stormsteg
ännu gömd i sin puppa


lägger kinden mot dina ord
örat mot din röst före jag somnar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-22 06:31



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
<3
2020-09-26

  morgonstjärna VIP
<3
2020-09-26
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP