Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ouvertyren till Svansjön


stilla faller månljusets gardin
det lyser borta vid himlens rand
den har en mörkblå vägg
som liknar land
där har vår längtan länge vilat
och mitt i festen träder du in
står så stilla mitt på golvet
och allt förändras
då ser alla
din raka gestalt
med händerna fulla
av knoppande drömmar
de känner din doft
av vind och hav
vi ser varandra
som första
som alltid

du tar plats bredvid
sittplats biljett Svansjön




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 319 gånger
Publicerad 2018-07-22 06:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP