Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppet brev till blockare

Dom som inte tycker som jag
dom blockar ja.
Läser bara sådant som passar bra
för de egna åsikterna .
Världen blir bekväm och smal
skönt att inte ha så många val.
Att fria tankar stryps spelar ingen roll
då slipper jag groll .
Får stanna i min egen värld
för vad den nu är värd.




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-22 08:12



Bookmark and Share


    Jag är fan större än Sartre VIP
Den som inte gillar andras åsikter borde portas från internet. Jävla trams det där med att blocka och desperat försöka leva kvar i sin egen bubbla av mer eller mindre knasiga tankar.
2018-07-22

  Fulbergarn
ja precis varför ens blocka, det är ju bara att undvika läsa de dagar man känner att man inte vill läsa.
2018-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP