Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det grå är mörkare nu

Åskan mullrar
ädelmodiga älskare
Kom till min undsättning!

Det gråa är mörkare nu
och urladdningen skrämmer

Omhuldad/osviklig/ointaglig
Rädd att ormskinnet ska väckas till liv
och visa sig vara en livs levande anaconda

Omnipotent,ompysslad,omintetgjord




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-22 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP