Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon livets källa...

Ögon talar alla språk
varmt och kallt
tyst och högt
kan gapa stort
vackert och farligt
och visar om man ska
ta det varligt
de påtalar allt
vad som känns
vad som bränns
de ser till och med
var det mest i folk spänns
för ögonens räckvidd
de behärskars ju inte alls
av nå´n styrd eller utlagd gräns...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-23 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt