Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är - en pensionär


Pensionärer har så bråttom -

nu ska det hinnas med
det där sista -

jag är en av dem.




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-23 10:50



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Man vet aldrig när det är försent, bäst smida medan järnet är varmt! ;)
2018-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP