Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


varför ?



Den som inte ser duvorna
i dina händer
inte ser fåglarna som bygger bon
bland dina grenar
dem kan inget svårmod i världen hjälpa

Så mycket sorg ditt starka hjärta levt
ju mer sorg urholkar en varelse,
desto mer glädje hjärtat rymmer
ur djupet av våra hjärtan vill vi vara lyckliga

Låt hjärtat vila i förnuftet och verka i känslan




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-23 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP