Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I spindelns nät


Hon älskar dina ögon
din näsa din mun
ansiktes fina linjer hon följer
dem med fingrarna
hon utforskar dig och säger att
hon vill ha dig
hennes blick är grumligt våt
men det är inte dig hon vill ha
det är den hon tror att du är
det är honom hon vill ha
hon gnider sin kropp mot din
du blir svettig och varm
du blir svag och alldeles matt
men det är inte dig hon vill ha
det är bara som hon säger
hon vill ha allt du är och äger
hon vill ha ditt namn och dina slott
hon vill ha dina vackra barn
hennes kropp vill äga allt du är
i många decennier att komma
nästa dag i soluppgången
ska du finna att hon är borta

 

 

 

Bild: Min!
Copyright!!




Fri vers (Prosapoesi) av Annie b'larsson VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-07-24 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP